søndag den 2. november 2008

Vel overstået GF i BF

Jeg har været til generalforsamling i Bibliotekarforbundet (som det stadig hedder....). Det var en god GF, både fagligt, og også m.h.t. at møde gamle venner (fra sådan cirka 30 år siden...). Det er en velkendt floskel, men det er altså utroligt, som tiden går! Heldigvis sker der forbedringer. En GF i BF forløber i vore dage uden de store slagsmål, men med gode debatter. Tiden overholdes, udsigten på Nyborg Strand er blevet bedre (eller er det ny sal med store vinduer, der gør det), men man kan ind imellem savne 'de gamle', der slåssede om at komme på talerstolen og sige kloge, indviklede og meget politiske ting.
Dejligt at se, hvor mange, der vil stilled op til hovedbestyrelsen!

Og så har jeg da også nået at lege med den nye gadget, man fik foræret af Sampension: en elektronisk nøglering, hvor man kan lagre sine fotos. Stoppede den i ørene, men nej, det var ingen Ipod!

Der har således ikke været tid til at lege med 23Ting i denne weekend, ud over fjæsbogen, hvor der er gang i Nyborg-nostalgien. Minder mig om, at barndommens ishus ved Nyborg Strand er forsvundet i hotellets trang til udvidelser.

Så er det Sommer!

Ingen kommentarer: